Kepta žuvis su sūriu

Kepta žuvis su sūriu

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

Patiekalo kaina: 10 Lt
Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

    • Druska
    • Aliejaus kepimui
Reikės:

  • Žuvis, 1 kilogramas
  • Miltai, 80 gramų
  • Kiaušinių baltymai, 2 vienetai
  • Fermentinis sūris, 40 gramų
  • Džiūvėsėliai, 40 gramų

Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalyti žuvies gabaliukai truputį pasūdomi, apvoliojami miltais, suvilgomi išplaktuose kiaušinių baltymuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu, apvoliojami maltais džiūvesėliais ir kepami ant silpnos ugnies, kad žuvis gerai iškeptų.
  2. Valgoma su bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis, pagardintomis prieskoniais ir citrinos sultimis.