Kiaulienos “grybai”

Kiaulienos "grybai"

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

Patiekalo kaina: 20 Lt
Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

  • Druska
  • Pipirai
  • Džiūvėsėliai
Reikės:

  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Kiaulienos išpjova, 500 gramų
  • Kiaušinis, 1 vienetas
  • Svogūnas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš kiaulienos išpjovos pasiruošiam (išmušam plonai) tiek gabaliukų didokų, kiek kepsnių darysime.
  2. Į faršą dedame druską, pipirus, kiaušinį, džiuvesėlius. Viską išminkome.
  3. Imame vieną karbonado gabaliuką, į jo vidurį dedame gabaliuką faršo, formuojame “grybo” galvutę, užrišam siūliuku.
  4. Tada formuojam “grybo” kotą, prikemšam faršu ir apjuosiam likusiu karbonado “sijonuku”.
  5. Tokius “grybus” statom į kepimo formą, ir palaistant kepame. Iškepus nepamirškit nuimti siūlo nuo grybo galvutės.