“Zabaglione”

"Zabaglione"
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Patiekalo kaina: 3 Lt
Porcijų kiekis: 1
Reikės:

  • Kiaušiniai, 3 vnt.;
  • Cukrus, 3 v.š.;
  • Vynas, , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.
  2. Į trynius įpilkite vyno ir suberkite cukrų. Išplakite.
  3. Dubenėlį su kiaušinių trynių plakiniu laikykite ant garų vonelės ir plakite, kelias minutes, kol sutirštėja. Garų vonelė: į nedidelį puodelį įpilkite vandens ir užvirinkite, ugnį primažinkite ir toliau virkite vandenį. Virš garuojančio vandens ir plakite kiaušinių trynius.
  4. Supilkite į desertinė taurelę, kol dar karštas.
  5. Skanaus!